Voluntariat

Què és el VOLUNTARIAT DE LES VOLTES?

És la secció de la Fundació Les Voltes que dóna suport als projectes de la Fundació des de diversos àmbits com poden ser l’aportació d’idees, la programació, la realització, la logística, la comunicació... tot allò que fa que un projecte esdevingui realitat i tingui èxit.

Quins són els objectius?

Els objectius fundacionals són “la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya”

Els objectius del Voluntariat són crear, organitzar, impulsar, promoure, difondre... totes aquelles iniciatives que vagin encaminades a assolir els objectius fundacionals.

A títol indicatiu i no limitatiu poden ser qualsevol iniciativa, projecte, acció, conferència, debat, campanya... que ajudi a promoure la nostra llengua i la nostra cultura entre els nostres conciutadans fent especial èmfasi en l’ús social del català.

El món de l’educació, de l’ensenyament, de la formació, de la divulgació... són clau per ajudar a assolir els nostres objectius fundacionals.

Què hi puc aportar?

Doncs la teva voluntat de participar en aquest projecte de país, on la teva dedicació, la teva il·lusió per participar en un projecte pel bé comú, les teves habilitats, la teva expertesa, la teva experiència, el teu temps... aportin valor als projectes en què participis.

Vull formar-ne part.

Per formar-ne part cal que tinguis més de 18 anys, o 16 amb autorització de pares o tutors.

El primer que cal és que omplis el formulari que veuràs a continuació.

Anima-t’hi!

Sol·licitud de voluntariat

En compliment Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD-GDD 3/2018) i amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD UE 2016/679):

No se cediran dades a tercers excepte obligació legal o en el supòsit que sigui necessari per atendre la seva sol·licitud, en cas de canvis i modificacions en les seves dades haurà de comunicar-ho.

Poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a les següents adreces:

Fundació Llibreria Les Voltes.
Plaça del Vi, 2 · 17004 · GIRONA
972201969
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives