V Fira del Llibre Infantil i Juvenil

Imatge de la Fira

Un any més, la Fundació Llibreria Les Voltes va organitzar la Fira del Llibre Infantil i Juvenil. Aquesta cinquena edició va tenir lloc entre els dies 6 i 10 d’abril i va ser organitzada conjuntament amb Les Voltes Educa.

Al llarg de tota la setmana, van tenir lloc els tallers previstos mitjançant diferents canals, tant presencials com en línia. El Taller de fanzins, amb Dani Gómez, la conversa amb Cinta Arasa sobre Paraules, flors i pólvora, el Taller de biblioteques amb Cristina Ros i el Taller de biografies amb Uriol Gilibets van ser algunes de les activitats d’entre setmana que van quedar enregistrades.

Així mateix, el Taller d’àlbums il·lustrats, amb Karo Cunde; el Taller de contes accessibles, amb Multisignes; la Presentació de les edicions en català d’Un mar de Terramar, d’Ursula K. Le Guin, amb Laura Huerga, i el Taller d’escriptura, amb Marina Casadellà, van ser les activitats de tarda que, a més de ser retransmeses, també van comptar amb públic presencial.

El dia fort, però, va tenir lloc el dissabte 10 d’abril, a la plaça de Catalunya. A més de donar la benvinguda a diverses editorials que no es van voler perdre la jornada, la V Fira del Libre Infantil i Juvenil va comptar amb la presència de diversos autors, que van venir a mostrar els seus nous llibres. Cinta Arasa va presentar Paraules, flors i pólvora; Martí Gironell i Coaner Codina van parlar del seu nou àlbum il·lustrat, Un talp al meu jardí; Tomàs Molina va explicar fenòmens meteorològics amb el seu nou llibre Meteocuriositats; Màrius Serra va presentar el nou volum de la seva col·lecció Les aventures de la Napeu, i Roc Casagran i Mari Fouz van explicar-nos els detalls del seu nou àlbum il·lustrat, T’estimo fins a l’horitzó.

Gràcies a la Fira, la ciutat de Girona es va omplir de literatura infantil i juvenil. Ni tan sols la pluja va aconseguir aturar totes les famílies que es van acostar a la plaça de Catalunya per aconseguir un llibre signat pels seus autors preferits.


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives