Visitem la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Girona

DESCRIPCIÓ

La Fira del llibre Infantil i Juvenil de Girona és un esdeveniment que l’any 2023 arribarà a la seva setena edició. Ha esdevingut un espai imprescindible per la vida cultural de la ciutat. L’activitat proposa recórrer la fira d’una manera diferent, que esdevingui atractiva pels participants i d’aquesta manera els motivi a llegir i voler fer-se la seva pròpia biblioteca a casa. Consisteix a fer una gimcana on els alumnes hauran de recórrer la fira cercant pistes per a descobrir el secret amagat.

VALORS

El valor dels llibres, especialment dels editats en paper. Es pretén reforçar el valor de la lectura i l’escriptura, el treball en equip i la convivència.

OBJECTIU

Conèixer el què és una fira del llibre, conèixer els expositors, què s’hi pot trobar i com crear una biblioteca a casa per tal de valorar com cal aquest tipus d’esdeveniment. Fomentar la lectura i l’escriptura, especialment en català per tal d’aprendre a valorar la llengua del país i el seu ús.

 

  • DURADA: 2 hores
  • PREU: de franc

Si estàs interessat en aquesta o d'altres propostes didàctiques, omple el següent formulari i et donarem tota la informació que necessitis.


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives