Fem un conte?

Creació d'un conte col·lectiu

DESCRIPCIÓ

Aquesta activitat consisteix en la creació participativa d’un conte. Coneixeran de la mà d’un autor de literatura infantil, quina és la tècnica per crear contes. El mètode és el següent: l’autor de literatura infantil farà l’activitat creant amb els alumnes el tema, els personatges i la trama i desenllaç de la història. Els infants podran així mateix crear les il·lustracions que acompanyaran la història creada.

VALORS

Es pretén reforçar el valor de la lectura i l’escriptura, donant especial valor a la lectura i l’escriptura en llengua catalana. El treball en equip i la convivència.

OBJECTIU

Assolir les tècniques bàsiques necessàries per escriure un conte, quines parts ha de tenir i com crear personatges i situacions per tal de valorar aquest tipus de creació. Fomentar la creativitat i la lectura i l’escriptura en català per tal d’aconseguir un major coneixement del món literari.

 

  • DURADA: 2 hores
  • PREU: 280 €/grup

Si estàs interessat en aquesta o d'altres propostes didàctiques, omple el següent formulari i et donarem tota la informació que necessitis.


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives