Com comunicar i actuar davant d'una càmera

Curs d'Interpretació i Creació de Contingut Audiovisual en Català

Temari

En aquest curs s’aprendrà a:

 1. Col·locar-se davant la càmera
 2. Assolir una actitud de desimboltura i una bona expressió oral i gestual
 3. Improvisar per superar les errades
 4. Interpretar amb les emocions de forma natural
 5. Modular la veu per mostrar estats d’ànim
 6. Escoltar de forma activa
 7. Analitzar el guió per saber anar a favor o en contra del text
 8. Aprendre els recursos per penjar continguts fets en català a les diverses xarxes socials

Organització de les classes

Les classes seran de dues hores i el curs durarà 36h. Hi haurà una part teòrica i pràctica davant d’una càmera. I dues sessions teòriques (4 hores en total) sobre com penjar el contingut creat en català a les xarxes socials. La darrera sessió (2 hores) es farà en els estudis de Televisió de Girona.

Al final del curs els alumnes hauran fet una peça pròpia de contingut audiovisual en llengua catalana.

Objectiu

Aquest curs està adreçat a totes aquelles persones que volen crear contingut audiovisual en llengua catalana destinat a les xarxes socials i/o que volen experimentar com és la interpretació en el cinema. Farem servir escenes de les pel·lícules i sèries de moda per treballar la manera d’actuar, així com exemples de persones que són presents a les diverses xarxes socials per analitzar la seva capacitat de comunicació i connexió amb el públic.

Qui és Lluís Altés?

Llicenciat en Ciències de la Informació i Diplomat en Turisme i Hostaleria, amb 40 anys decideix deixar-ho tot i centrar els seus esforços en el que realment l’apassiona: la interpretació. Es forma a l’Estudi de l’Actor de Laura Jou i a l’Escola El Timbal. Als 43 anys co protagonitza el curt El Corredor que guanya la Seminci (2014), el Premio Forqué (2015), el Gaudí (2015), el Goya (2016) i amb el qual rep el Premi a Millor Actor a Sevilla (2015). També ha rebut el Premi a Millor Actor al Festival de Cine Fantàstic de Sant Cugat, pel seu paper en la pel·lícula El Cerro de los Dioses.

Ha participat en nombroses sèries televisives i en diferents pel·lícules. Actualment, compagina la feina d’actor amb la docència, l’escriptura de guions i la creació de projectes des de Dàgata Teatre i Kamaleó Produccions.

Ha escrit dues novel·les: El Viatge més llarg i Dues roses, i dues obres de teatre: Abismes i Records Salvatges, i un poemari: Vida i mort d’una gota de rosada.

 • PROFESSOR: Lluís Altés
 • INICI: Dilluns, començant el 18 de març
 • DURADA: 2 h/36 h
 • HORA DE COMENÇAMENT: 16 h
 • ALUMNES PER GRUP (MÀXIM): 12
 • PREU: 360 € per alumne

En col·laboració amb


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives