x 
Carret

  • Carret buit

Millorar l’expressió oral de l’alumnat

Tècniques i recursos per aplicar a l’aula

Com podem millorar l’ensenyament de l’expressió oral dels estudiants? Quins mecanismes, eines i recursos podem utilitzar per practicar la comunicació oral a les nostres aules?

Aquest curs formatiu ofereix estratègies i tècniques per millorar l’ensenyament de l’expressió oral, amb exercicis adequats a cada edat.

L’organització del sistema educatiu català actual no permet donar prou importància a la formació de l’expressió oral de l’alumnat malgrat que sigui una de les competències que han d’adquirir els alumnes.

Les hores disponibles i la falta de recursos fan que sigui complicat poder dedicar una assignatura dins de l’horari lectiu a l’expressió oral. Al ser una habilitat transversal en totes les assignatures, el millor és que tot el professorat s’impliqui en la millora de la capacitat de comunicar-se oralment de l’alumnat.

Gràcies al fet de treballar adequadament exercicis que afavoreixen l’expressió oral a través del joc i de les activitats a l’aula, els alumnes aniran adquirint i millorant la competència de forma natural. S’aconseguirà a través de recursos adaptat a cada una de les edats, partint de primària i acabant a batxillerat.

La proposta d’aquesta formació és per mecanitzar l’aprenentatge de l’expressió oral aprofitant els recursos existents i transmetent les tècniques i exercicis necessaris a cada edat. S’aprofitaran els exercicis, concursos, festivals o exhibicions que ja s’estiguin duent a terme a l’escola per integrar-los dins d’un pla global de millora de l’expressió oral.

El curs es durà a terme properament. Inscriu-te al nostre formulari i t'avisarem quan hi hagi novetats.