Inici

Les Voltes Educa presenta 16 cursos de formació dirigits a docents

Presentació dels cursos

La presentació ha anat a càrrec del president de la Fundació Les Voltes, Joan Matamala, i la directora de Les Voltes Educa, la Dra. Nuri Felip.

Matamala ha explicat que la Fundació Les Voltes treballa per la llengua i el país des de l’any 1963 i que des de fa uns mesos els membres del patronat han estat estudiant noves formes de treballar per la llengua catalana i que han decidit prioritzar el món de la formació. És per això que ara han arrencat el projecte de Les Voltes Educa, per centrar-se en la formació en totes les etapes de la vida.

Entre les primeres activitats de Les Voltes Educa hi ha l’Escola de Lectura per fomentar l’amor per la lectura entre els més petits i fomentar la comprensió lectora. Un altre eix important és el de l'educació dels més petits. És per això que des de fa uns mesos han arribat a un acord d’integració dels dos projectes amb l’Associació Socioeducativa El Gebre, que gestiona escoles bressol a l’entorn de Girona.

A finals d’agost està previst que s’inauguri una nova llibreria al centre de Girona especialitzada en literatura infantil i juvenil, així com en temàtica educativa. El president de la Fundació ha recordat que des de Les Voltes Llibreria sempre ha estat prioritari el foment de la lectura en català entre els més petits, però amb la creació de Les Voltes Educa i l’obertura d’aquest nou establiment el projecte agafa una nova dimensió.

La directora de Les Voltes Educa, Nuri Felip, ha explicat que per aquest curs 2022/23 han preparat 16 cursos de formació dirigits a docents. D’aquests 16 cursos, 3 tenen el procés d’inscripció obert des de fa dies i estan tenint un gran èxit. Són els cursos de preparació per a fer oposicions per infantil i per primària, i una jornada sobre neurociència a l’aula a càrrec del doctor David Bueno. A més a més, s’acaba d’obrir el procés d’inscripció a la resta de cursos, que tenen temàtiques molt diverses com les altes capacitats, recursos digitals, el dol, la diversitat, etc.

Alguns d’aquests cursos també estan oberts a famílies. Els podeu consultar tots en aquest mateix web des d’on també es pot formalitzar la matrícula.


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives