Inici

Noves formacions per la recta final del curs 2021-2022

Aula amb estudiants

Les Voltes Educa encara el darrer trimestre del curs amb noves propostes de formacions:

Curs de pedagogies actives

Aquesta formació tracta de donar una mirada pràctica a les anomenades pedagogies actives, Emmi Pikler, Reggio Emilia i Montessori, dins l’aula 0-3. Emmarcarà aquest canvi de paradigma dins el món educatiu des del punt de vista de la neurociència acabant fent un petit incís en la teoria de les intel·ligències múltiples per tal d’universalitzar l’oportunitat d’aprenentatge a l’aula 0-3.

A càrrec de Diana Comes i Rius, mestra infantil i psicopedagoga.

Les Altes Capacitats a l'Aula

Atendre tot l’alumnat de l’aula és un repte constant per als professionals de l'educació i detectar aquella part dels nostres infants i joves que tenen altes capacitats sovint és una tasca que queda per fer, atrapats entre aquell alumnat que no aconsegueix arribar als mínims del curs. Aquest curs ha de servir per aprendre a detectar totes les possibles altes capacitats, conèixer el concepte d’intel·ligències múltiples i especialment trobar estratègies per a atendre aquest alumnat.

A càrrec de Núria Felip i Jacas, mestra, pedagoga i doctora en pedagogia, i Robert Huertas i Huertas, Mestre de primària amb menció d’educació visual i plàstica.

Eines i recursos digitals a l'Aula

Conèixer i aplicar diferents eines digitals que siguin útils al dia a dia dins de l'aula: per desenvolupar activitats competencials, per gestionar l'aula, per avaluar, per presentar contingut, entre d’altres.

A càrrec de Nerea Huertas, Mestra d’Educació Infantil i Primària, i Pau Ubric, Mestre d’Educació Primària amb menció d’Educació per a persones adultes i especialista en Pedagogia Terapèutica i en Audició i Llenguatge.

Obertes les inscripcions per als cursos de preparació d’oposicions d’Educació Infantil i Educació Primària.


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives