x 
Carret

  • Carret buit

Què fem

Les Voltes Educa és una espai de trobada i formació per a tothom qui té inquietud i interès a millorar l’educació del nostre país. Mitjançant cursos, activitats, conferències i debats, entre d’altres, Les Voltes Educa té per objectiu crear una xarxa de coneixença i col·laboració entre educadors, mestres, professors, famílies, infants, joves i tota la resta de membres de la comunitat educativa. A la vegada, Les Voltes Educa treballa activament per promoure i normalitzar l’ús social de la llengua catalana, i perquè el català segueixi sent vehicular i prioritari en contextos educatius.

Si vols conèixer i formar part del projecte de Les Voltes Educa, no dubtis a seguir-nos a les nostres xarxes!

Cursos i activitats

Àula i cursos

Les Voltes Educa ofereix un conjunt de cursos i activitats dirigides a un públic divers. Des del convenciment que l’aprenentatge dura tota la vida, oferim cursos de formació continuada per als professionals de l’educació, així com activitats i tallers per a famílies, infants i joves.

Conferències i debats

Videoconferència

Les Voltes Educa volem ser un espai de diàleg i debat constructiu. És per aquest motiu que organitzem conferències i presentacions públiques, amb l’objectiu de crear espais per al pensament i la discussió sobre el model educatiu del nostre país.

Promoció de la llengua catalana

Classe de català

Des de Les Voltes Educa treballem perquè la llengua catalana segueixi sent vehicular i prioritària en contextos educatius. Volem conèixer en profunditat la situació actual de l’ús del català tant a les aules catalanes com en el conjunt del territori catalanoparlant. A la vegada, Les Voltes Educa pretenem ser un espai de suport a les pràctiques d’ensenyament del català, especialment per a les persones nouvingudes.

Xarxa de col·laboració

Munt de xarxes

A Les Voltes Educa creiem fermament en la importància de forjar vincles entre les persones vinculades a l’àmbit educatiu. Per aquest motiu, un dels nostres objectius és crear una xarxa de col·laboració entre tots els membres de la comunitat educativa. Educadors, professors, mestres, famílies, infants i joves, tots plegats tenen lloc a Les Voltes Educa.

Si vols formar part de la nostra xarxa, pots subscriure’t al nostre butlletí.