Condicions generals de venda

1. Naturalesa del contracte

A través d’aquest portal web, el client (entenent-se com a tal qualsevol personal física o jurídica) podrà adquirir els productes oferts per la Fundació Llibreria Les Voltes.

S’entén per “contracte” l’operació de compravenda que s’instrumenta mitjançant aquest document.

S’entén per “producte” la mercaderia objecte de compra.

2. Registrar-se com a client

A lesvolteseduca.cat és imprescindible estar registrar com a client per:

  • Comprar
  • Consultar l’estat de les comandes pendents
  • Consultar o modificar les dades personals
  • Crear i gestionar una llistat de desitjos
  • Subscriure’s a enviaments d’informació per e-mail

Podeu registrar-vos com a client omplint el formulari de registre (s’hi accedeix des de “clients” en el menú principal), o bé en qualsevol moment en que es sol·liciti la identificació d’accés (pàgina “login”).

Tingueu en compte que les dades que incloeu en el formulari de registre apareixeran per defecte com “dades de facturació” quan feu una comanda. Immediatament després de completar el formulari i enviar la informació, rebreu un e-mail de benvinguda amb les vostres dades de registre i podreu utilitzar tots els serveis d’accés restringit.

La vostra adreça d’email i una contrasenya són les dades que us identifiquen com a client. Si heu oblidat la contrasenya, seleccioneu la opció corresponent i us l’enviarem a la vostra bústia de correu.

Podeu modificar les vostres dades personals (canvi de domicili, d’email...) o modificar la vostra contrasenya entrant des de la opció “clients” en el menú principal. Si realitzeu una comanda, es tindran en compte per a aquesta comanda les dades que tingueu registrades en el moment de fer-la.

3. Com comprar

Per comprar és imprescindible estar registrat com a client (veure punt anterior). Des de la pàgina de cistella de la compra; després de clicar el botó “comprar”, s’accedeix a un formulari amb tota la informació sobre les opcions d’enviament i pagament. Una vegada formalitzada la compra, les vostres dades de registre seran les que es tindran en compte per formalitzar la compra, de la qual es generarà un document electrònic que serà arxivat per la Fundació Llibreria Les Voltes, deixant de ser accessible. Qualsevol error en la introducció de les vostres dades haurà de ser modificat abans de la formalització de la compra modificant les dades de registre. Si es detecten immediatament després d’haver-la formalitzat, us haureu de posar en contacte immediatament amb lesvolteseduca.cat per comunicar aquesta incidència.

Els títols que consten a la nostra base de dades corresponen a obres que han estat donades d’alta en algun moment a la nostra pàgina, essent les dades que proporcionem les que ens consten a la base de dades.

En el cas que el distribuïdor no pugui servir l’obra per qualsevol incidència lesvolteseduca.cat ho comunicarà al client i anul·larà la venda i, segons el cas, farà devolució de l’import rebut del client, o anul·larà la operació de cobrament amb targeta.

Els preus indicats a la nostra web tenen inclòs l’IVA (Impost sobre el Valor Afegit).

A les comandes realitzades des de països que no pertanyen a la Comunitat Europea, cal deduir de l’import total de la comanda, el 21% corresponent a l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).

4. Justificant de recepció

Una vegada formalitzada la compra, rebrà un justificant de recepció dins de les 24 hores següents a la formalització, on s'especifiquen les dades de la compra.

5. Dades de facturació i enviament

Per defecte les dades de facturació i enviament són els que consten a la fitxa de registre del client. Les dades d'enviament només cal introduir-les si són diferents dels de facturació.

6. Recollides

Si és necessari un justificant es podrà recollir la  a la llibreria Les Voltes, Plaça del vi, 2. 17004 — Girona, dins l'horari establert, (de dilluns a dissabte de 10:00h a 14:00h i de 16:00 a 20:00h) sempre que s'hagi rebut confirmació que està disponible.

7. Enviaments

En el cas de les trameses, l'import de les despeses d'enviament es sumarà al preu total de la comanda. Si es tracta d'una comanda de diversos productes, procurarem agrupar en una sola tramesa, sempre que sigui possible i que això no demori en excés el lliurament.

El cost de l'enviament es calcularà segons la zona i el pes. En tractar-se de productes fràgils també s’hi haurà de sumar un 3% del valor de l’article com a assegurança de trasllat.

El cost definitiu de l'enviament és sempre el que consta a la factura emesa per lesvolteseduca.cat.

En enviaments a països no comunitaris lesvolteseduca.cat no es farà càrrec en cap cas del pagament d'impostos, aranzels duaners o altres càrrecs.

8. Pagament

Quan es tracti d'enviaments, el pagament del producte s'efectuarà amb targeta de crèdit: Visa o Master Card.

lesvolteseduca.cat farà lliurament de la corresponent factura al client en el moment de lliurament de la comanda. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment d'adquirir l’article.

9. Seguretat i confidencialitat

Les transmissions de totes les dades personals es realitzen a través de SSL (Secure Socket Layer), un sistema que garanteix la confidencialitat de les dades enviades. Les dades personals que se sol·liciten són sempre les estrictament necessàries. les voltes es compromet a no donar-los un altre ús que l’acordat i a no cedir ni vendre'ls a tercers sota cap concepte. Aquestes dades queden emmagatzemades a la base de dades de lesvolteseduca.cat. El client pot en qualsevol moment accedir-hi, des del mateix web, per modificar-los. També pot demanar que siguin esborrats.

10. Com consultar l'estat d'una comanda

Per consultar l'estat de les teves comandes pendents cal entrar per l'opció 'el meu compte' a la part superior dreta del menú principal.

Després d'identificar-se (pàgina de 'login') es podrà accedir a la vostre pàgina de comandes, on trobareu els títols pendents ordenats per data de realització i una indicació de l'estat de la comanda:

Taula d'estats de comandes:

  • Confirmada: hem rebut el vostre formulari de comanda i l'enviarem en breu.
  • Enviada: La comanda ha estat entregada a l'agència de transports i la rebrà en breu.
  • Entregada: La comanda ha estat lliurada al seu destinatari.
  • Cancel·lada: ho sentim, però no podrem servir la vostra comanda i li reemborsrem els diners immediatament.
  • Reemborsada: el producte ha estat retornat (o no s'ha pogut servir) i li hem retornat els seus diners, que seran al seu compte en uns dies, depenent del seu banc. La quantitat retornada dependrà dels motius (vegeu el següent apartat).

11. Cancel·lacions i desistiment

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment de començar el curs.

12. Queixes i reclamacions

Qualsevol queixa o reclamació relacionada amb el servei prestat a través del portal lesvolteseduca.cat o referida al producte comercialitzat, podran ser adreçada a:

Llibreria Les Voltes.
Plaça del Vi, 2. 17004 · Girona.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Havent aportar el seu nom complet, DNI, email i telèfon de contacte, així com una descripció dels fets causants de la queixa o reclamació. Un cop rebuda la seva queixa o suggeriment, en el termini de 48 hores el nostre departament d'atenció al client procedirà a remetre un email de confirmació indicant el nombre d'incidència. En breu contactarem a través de l'email o del telèfon que ens faciliteu a fi de solucionar la incidència.

13. Com subscriure’s per rebre informació

El servei de subscripcions consisteix en l'enviament periòdic d'informació per email.

Hi ha dues menes d’informacions:

La relativa als expositors

La relativa als visitants

Per fer qualsevol d’aquestes subscripcions cal estar registrat com a client.

Podeu modificar les vostres opcions de subscripció, o cancel·lar-la, accedint a les opcions des de 'subscripcions' al menú principal.

14. Recollida de dades estadístiques

Aquesta pàgina web no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants. Únicament, amb la finalitat d'oferir el millor servei a través d'aquesta pàgina, i per tal de facilitar el seu ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants de la web, i seva freqüència d'utilització.

Amb aquesta informació s'analitza la freqüència d'ús de la web de Les Voltes Educa a partir de les dades de connexió, i les seccions més visitades. Les voltes no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris des de la seva pàgina web ni registra les seves adreces IP.

15.- Jurisdicció aplicable.

En el supòsit que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació d’aquestes condicions contractuals, els Jutjats i Tribunals que se n’hauran d’ocupar, seran els que disposi la normativa legal aplicable.

El client sempre podrà apel·lar a la Junta Arbitral de Consum de la seva demarcació.

En el cas que la compravenda hagi estat realitzada per una empresa que no tingui la consideració de consumidor segons el què contempla el RD 1/2007 , ambdues parts es sotmeten, amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i Tribunals de Girona.

© 2008-2022 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives