El valor del teatre

Teatre de valors.

DESCRIPCIÓ

L'expressió dramàtica és una de les formes d'expressió més completes que existeixen. És una alternativa integradora i formativa. A través del teatre es poden desenvolupar capacitats com la crítica i l'autocrítica, la creació, l'espontaneïtat, etc., i ens permet treballar valors bàsics de la convivència humana d'una forma diferent i divertida. I sobretot, és una eina molt valuosa per a dinamitzar processos delicats que afecten a la sensibilitat i a la dignitat de les persones.

Aquest taller pretén treballar, a través de l’expressió escènica, els valors bàsics de la convivència, però també la resolució de conflictes. Durant 10 sessions de treball, s’elaborarà un espectacle teatral per poder mostrar.

VALORS

El valor del teatre i la cultura com a font d’aprenentatge i de saviesa. A través de l’activitat es treballarà, sobretot, el treball en equip. Però també la convivència i el respecte, la igualtat, la crítica i l’autocrítica.

OBJECTIU

Assolir l’aprenentatge de les tècniques interpretatives bàsiques per tal de poder afrontar una representació teatral. Treballar per realitzar la presentació d’una breu obra teatral per mostrar el treball realitzat. A més, com a objectius també estaran el foment del treball en equip, l’ús del català i la convivència i relació entre les persones que hi participen.

 

  • DURADA: 2 hores
  • PREU: 280 €

Si estàs interessat en aquesta o d'altres propostes didàctiques, omple el següent formulari i et donarem tota la informació que necessitis.


Amb el suport de:


© 2008-2024 Les Voltes Educa
Mercaders, 5 · 17004 Girona
T. 872 599 891
Web creat per 08921 Solucions Creatives